ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Jordi Alcobé continuarà com a ministre

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern no accepta la renúncia de Jordi Alcobé. Així ho ha donat a entendre Antoni Martí, tot explicant que la setmana vinent Alcobé assistirà a una reunió amb els cònsols. Martí reconeix que ha pensat a avançar les eleccions pel desgast que suposen les diverses informacions aparegudes sobre els seus ministres. Però insinua que si governessin els liberals es plegarien als interessos dels germans Cierco.

Jordi Alcobé continuarà com a ministre d´Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, després que ahir posés el càrrec a disposició del cap de Govern. Així ho ha manifestat Antoni Martí, tot anunciant que la setmana vinent Alcobé participarà en reunions amb els cònsols per a la reforma de les competències i transferències comunals.

Antoni Martí ha assegurat no haver tingut temps de llegir la carta d'Alcobé però ha afegit que "hi ha unes quantes reunions previstes la setmana vinent i en totes elles hi seran els ministres actuals del Govern d'Andorra, sota pressió i sota insinuacions que hi són i seran més".

Martí també ha reconegut que ha pensat més d´una vegada a avançar les eleccions pel desgast, sobretot humà, que pateix el Govern arran de les diverses informacions aparegudes sobre membres de l´executiu. Ara bé, posa en dubte que una alternativa de govern defensés l´interès general, en referència implícita als liberals.

Martí ha reiterat que l´executiu va defensar l´interès general amb la intervenció de BPA.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix: