Jordi Borras alerta que l'extrema dreta pot arribar a Andorra

www.andorradifusio.ad

L'extrema dreta no existeix a Andorra, però hi té cabuda. Així ho ha assegurat el fotoperiodista Jordi Borràs, que ha explicat a la Farga Rossell la seva experiència documentant aquest moviment polític. 

En el marc de la iniciativa 'Canya als museus', Borràs ha relatat com és conèixer i fotografiar l'extrema dreta de tot Europa. Des de la seva experiència i assegurant el seu coneixement mínim de la política andorrana, s'ha llançat a fer una valoració sobre la situació al país. Ha afirmat que hi ha persones i moviments que són d'extrema dreta, però que fins que no prenguin la forma de partit institucional pot passar temps

"La millor arma per combatre l'extrema dreta és la prevenció, perquè un cop emergeix és molt difícil desenquistar-la. Fent política-ficció, potser d'aquí a uns anys la política andorrana estarà marcada per l'extrema dreta. Què pot passar? El que està passant a Catalunya. L'extrema dreta arriba un moment en què nacionalment també mira cap a dins, i pot haver-hi una expressió nacionalment pròpia catalana d'extrema dreta, i andorrana també. És un virus i ningú té la vacuna".

Jordi Borràs, periodista

Informa: Pilar Candel

Comparteix:

Portugal, país convidat d'honor de l'11a edició de l'Ull-Nu Es retarda el referèndum per l'acord d'associació de la UE