ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Jordi Gallardo: "Aquestes eleccions seran clau les llistes territorials"

www.andorradifusio.ad

El resultat de les eleccions dependrà de les llistes territorials. Així ho creu Jordi Gallardo, que ha estat convidat al programa La Rèplica d'Andorra Televisió. El candidat liberal no ha donat importància a qui encapçali la llista a les parròquies on es presentaran amb el PS. Pel que fa als pactes postelectorals, no tanca cap porta a cap formació tot i que veu difícil arribar a consensos amb DA. Gallardo ha informat que els liberals no votaran en contra de les mesures per millorar el poder adquisitiu dels ciutadans tot i els dubtes que els hi generen.

Els resultats a les circumscripcions territorials seran la clau de les properes comeses electorals ja que a les nacionals seran molt ajustats. Així ho dit Jordi Gallardo al programa La Rèplica i per aquesta raó ha donat molta importància al pacte signat amb el PS. "No hi haurà grans diferències en els resultats de la circumscripció nacional. Hi ha una forquilla en la qual ens podem moure tots els partits amunt i avall. Però la governabilitat d'aquest país passarà per les llistes territorials", assegura.

El candidat liberal ha assegurat la presència de llistes conjuntes a cinc parròquies. La Massana i Ordino són encara les dubtoses. Pel que fa a qui encapçala la llista diu que no és important. "Per a mi l'1 i el 2 és el mateix", insisteix, tot avançant que "si d'entre els noms que proposa el Partit Socialdemòcrata, convé per estratègia, popularitat, proximitat, trajectòria o grau de coneixement que els números 1 d'aquestes llistes siguin del Partit Socialdemòcrata, la meva postura personal és que no hi ha d'haver cap problema", insisteix.

Gallardo no ha tancat cap porta per arribar a pactes postelectorals si són la llista més votada tot i que ha situat DA al final de la cua. "Començaríem a buscar per aquells partits amb els quals ja hem fet un camí junts, amb els quals ja hem trobat vies de col·laboració aquests quatre anys", avança.

Els liberals no votaran en contra de les mesures proposades pel Govern per millorar el poder adquisitiu dels ciutadans tot i els dubtes que els generen. Pel que fa a solucions per a l'habitatge, ha apostat per revisar la cessió obligatòria als comuns i promocionar el protegit i el social.

Informa: Ana Alamán
Imatges: Robert Querol

Comparteix:

34.232.62.209