ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Jornada d’activitats per fer descobrir la cultura xinesa a la plaça de la Germandat

Aquest divendres s'ha celebrat a la Universitat d'Andorra

Aquest divendres s'ha celebrat a la Universitat d'Andorra (UdA) una jornada dedicada a donar a conèixer la cultura xinesa. L'organitzador, l'Aula Confuci d'Andorra, ha portat a terme diverses activitats com el clàssic esmorzar xinès o unes classes introductòries de mandarí.

Sota el lema "Descobrim la cultura xinesa", la plaça de la Germandat ha acollit un seguit d'actes per reivindicar la cultura de Xina. Així, els assistents han pogut gaudir d'una cerimònia del te i la popular dansa del lleó. Posteriorment, s'ha ofert unes sessions en el marc del programa de cursos d'estiu de la Universitat d'Andorra en les quals s'ha parlat de la història del país, de les seves festivitats principals o de les diferències entre la seva filosofia i l'occidental.

A més, Marta Andia i Situ Dongqi, professores de la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) han fet viure als assistents una experiència immersiva, amb una classe d'introducció al mandarí i un taller de confecció de fanalets xinesos.

L'Aula Confuci d'Andorra, creada fa sis anys, ofereix des de llavors diversos nivells de cursos de llengua xinesa i gestiona la realització dels exàmens oficials de xinès al país.

Informa: Redacció 
Imatge cedida per: Universitat d'Andorra

Comparteix: