ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Jornades amb experts internacionals per estudiar els reptes d'innovació d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Experts andorrans i internacionals treballaran a partir d'aquest dilluns i durant tota la setmana en unes jornades organitzades per Actua Innovació per abordar diversos reptes futurs per al país en diverses matèries per aconseguir una Andorra intel·ligent i sostenible.

Energia i urbanisme, mobilitat i turisme i comerç seran algunes de les temàtiques que es tractaran en aquesta trobada que comptarà amb la participació de representants d'Actua Innovació i amb experts de ciutats col·laboradores del City Science Lab del Massachusets Institute of Technology (MIT).

Les jornades consistiran en un conjunt de presentacions temàtiques sobre els projectes i les iniciatives dels diferents col·laboradors en ciutats com Barcelona, Boston, Hamburg, Hèlsinki, Taipei, Lió o Tolosa. També s'estudiaran dinàmiques per involucrar a curt termini la ciutadania i les empreses del país. Les trobades es faran a l'espai Innovació Andorra de Caldea.

L'acte central tindrà lloc aquest dimarts al matí al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, on s'explicaran els objectius de les jornades i hi haurà presentacions, en format de 5-10 minuts, dels projectes que s'estan desenvolupant. En la jornada hi prendrà part el ministre d'Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya, i el director d'Actua Innovació, Marc Pons.

Informa: Agència ANA
 

Comparteix: