ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les jornades gastronòmiques Lo Mandongo s'obren a tots els productes andorrans de temporada

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana presenta la 12a edició de les Jornades gastronòmiques de cuina d'hivern, també conegudes com Lo Mandongo, de l'1 al 29 de febrer, enguany a més de porc els restaurants afegeixen als menús productes de temporada d'hivern propis del país.

La nova edició d'hivern de la Massana Fogons ofereix una oportunitat gastronòmica única perquè residents i turistes puguin gaudir un any més dels plats i productes d'hivern andorrans, enguany ho fan amb una novetat. El conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà, ha explicat que Lo Mandongo es deia així perquè el porc era el producte estrella que havíen d'incorporar tot els menús. "Ara s'obre a la cuina d'hivern per incorporar la resta de productes de qualitat".

Els comensals poden escollir entre 19 restaurants de la parròquia que ofereixen menús especials, on cadascun aportarà el seu toc personal.

Plats com amanides, favetes, canelons o mandonguilles són alguns dels que es podran escollir. Enguany també s'ofereix la possibilitat d'escollir el menú especial dedicat als calçots, que a diferència dels altres disponibles només al febrer, és previst que s'allargui fins a l'abril.

Per gaudir d'aquesta experiència culinària no cal reservar però sí que s'aconsella. Qui ho desitgi pot trobar aquesta proposta a la pàgina web del comú de la Massana.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

18.208.202.194