ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Josep Pintat es mostra disposat a liderar una llista nacional

www.andorradifusio.ad

El líder d'Unió Laurediana, Josep Pintat, manté oberta la porta a ser cap d'una llista nacional a les eleccions. Afirma que genera il·lusió i tammateix assegura que dependrà del que decideixi la seva formació. Ara mateix veu un escenari electoral completament obert.

Pintat està engrescat a liderar una llista nacional que es pot acabar confeccionant si hi ha suficients aliances que garanteixin llistes parroquials. Diu que no descarta res però vol parlar amb la gent que li ha donat suport. "Sempre dependrà, com he dit moltes vegades, de reflexions personals, polítiques i familiars, però puc dir que estan bastants avançades", ha manifestat.

Sobre el que es bateja com a tercera via, en contraposició a la candidatura demòcrata i el pacte entre liberals i PS, admet que se n'ha parlat dins del grup mixt, però que les respectives formacions seran les que tinguin la darrera paraula. Assegura que "s’està parlant d’una tercera via, i d’una quarta i d'una cinquena perquè aquí hi ha molta gent que és a la cursa".

El ministre Xavier Espot, que aviat donarà resposta a la proposta de DA perquè sigui el seu candidat, diu que cap hipotètic escenari ha de condicionar les decisions del partit, ja que "queden molts mesos per a les eleccions i el panorama polític pot estar subjecte a moltes variacions encara". No creu "que aquesta tercera via de moment existeixi i, si existeix, no pot condicionar de cap manera les decisions que hem de prendre en clau interna de partit", ha conclós.

Al congrés d'Unió Laurediana, a final d'aquest mes, hauria d'aclarir-se si Pintat opta a ser candidat d'una llista nacional.

Informa: David Domingo
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

34.231.21.83