ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Jove Companyia Nacional estrena dissabte "Arrels d'arreu", la primera obra de creació inspirada en la memòria dels padrins

www.andorradifusio.ad

La Jove Companyia Nacional estrena "Arrels d'arreu", la seva segona obra. Tracta sobre les relacions d'aquest grup de joves amb els seus padrins. Una introspecció que els ha ajudat a créixer com a artistes. 

De furgar en els records amb els seus avis neix "Arrels d'arreu". La segona obra de la Jove Companyia Nacional d'Andorra que s'estrena aquest dissabte sota la direcció d'Ester Nadal, per qui aquesta "mirada cap enrere permet precisament ser conscients d'una identitat".

L'actor Àlex Masafret destaca com "les vivències personals i el fet de connectar amb quelcom que potser havíem enterrat ha ajudat molt a que (el procés) es faci més lleuger i divertit".

Gairebé dos mesos de preparació els han servit per fer la primera obra de creació pròpia. Una promoció jove, la primera de fet, que busca fer-se un lloc en el món de l'espectacle. A l'escenari i també entre entre bastidors. És el cas de la Maria Ubach , que és la regidora i diu endur-se "moltes experiències i, sobretot, saber com funciona aquest món".

A part dels joves artistes, la directora artística de la JOCAND, Irina Robles, ressalta com comptar amb Ester Nadal a la direcció ha estat un altre dels elements clau de la producció. "Volíem que tinguessin l'oportunitat de treballar des d'un llenguatge de la creació més poètic", exposa remarcant com, en aquest sentit,  "era la persona més indicada per poder acompanyar tot el procés".  Per a Nadal no només ha estat "un honor" aportar la seva experiència a la jove companyia, sinó també "una gran oportunitat".

'Arrels d'arreu' s'estrena aquest dissabte 4 de setembre al Teatre de Les Fontetes de la Massana.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: