ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Jove Companyia Nacional estrena l'obra "Arrels d'arreu" amb entrades exhaurides per a les dues primeres sessions

www.andorradifusio.ad

La Jove Companyia Nacional d'Andorra ha representat l'obra "Arrels d'arreu" al teatre de les Fontetes de la Massana. Una obra dirigida per Ester Nadal que tracta sobre la pròpia identitat i la memòria dels padrins i padrines.

Per a la sessió d'aquest dissabte a les vuit del vespre s'han exhaurit totes les entrades. Tot i això el públic que vulgui veure aquesta obra encara té temps de comprar les de les pròximes sessions, demà diumenge a les set de la tarda i el dissabte dia 11 a les vuit del vespre.

La Jocand va ser creada l'any passat amb la participació de joves d'entre 16 i 21 anys. Un grup entregat per fer el que defineixen com a bon teatre que aconsegueixi que el públic empatitzi amb els personatges i senti que també forma part de la història.

Segons ha apuntat l'ajudant de direcció, Daniel Abreu, el més important d'aquesta obra és que "parlem des de la veritat". I això creu que "farà que hi hagi connexió amb el públic". 

En aquesta línia, l'actor Joan Ribó ha indicat que aquesta representació és "més emocional que l'anterior",  i per això agradarà més als assistents. 

Informa: Anna Mata
Imatge: Arnau Teixidó
 

Comparteix: