ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Jover assegura que les Nacions Unides no consideren represaliada Stop Violències sinó que només recull l'opinió de l'entitat

www.andorradifusio.ad

El Govern assegura que cap informe de l'ONU afirma que l'associació Stop Violències i la seva presidenta han estat represaliades per l'executiu.

El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que la llista a la qual es refereix l'associació tan sols reflecteix l'opinió aportada per la mateixa entitat.

Segons Jover "el que fa la llista és posar de relleu que hi ha una associació que considerava que estava coaccionada per les institucions andorranes i amb aquest únic element sense verificar la veracitat -i és plenament legítim- Andorra ha aparegut en aquest informe". Afegeix que "de la mateixa manera el propi Govern d'Andorra ha intercanviat informació amb aquest organisme per aportar les seves pròpies valoracions".

El ministre opina que "el que hem de fer és continuar construint el debat que la societat vol al voltant d'aquestes temàtiques (l'avortament) tenint tots els posicionaments que faci falta per poder enriquir-lo però mantenint en tot moment un respecte cap a la veritat".

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

3.235.105.97