ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Jover valora la crítica d'un alumne al sistema educatiu per competències

www.andorradifusio.ad

El ministre d'Educació en funcions ha mostrat la seva satisfacció davant la iniciativa d'un alumne d'escriure una carta al director en la qual criticava el funcionament del PERMSEA. Jover considera que és una crítica constructiva i que s'adequa als valors que vol promoure el pla estratègic de millora del sistema educatiu.

El ministre en funcions ha participat aquest dimarts al matí en la presentació del novè Congrés Educació i Entorn que tindrà lloc a la Seu d'Urgell.

El tema d'aquesta edició és Transformació educativa, xarxes i lideratge pedagògic. L'objectiu és reunir experiències dels experts que expliquin com es pot adaptar el món de l'educació als canvis que genera la societat actual.

Eric Jover ha aprofitat per parlar del sistema per competències PERMSEA i qüestionat per les crítiques plantejades públicament per un alumne que posava en qüestió el desplegament del pla, el ministre  en funcions s'ha mostrat satisfet de la iniciativa perquè l'objectiu "és precisament formar ciutadans responsables i crítics". És conscient que el canvi de model "genera dubtes" i emmarca les crítiques "dins la normalitat". 

En referència al Congrès, Jover ha destacat la importància de la col·laboració entre països i més encara en un escenari com el de l'educació, on és fonamental la millora contínua. Destaca la "transformació pedagògica profunda" d'Andorra i manifesta que "venim a ensenyar i també a escoltar tots els elements que puguem millorar"

Els organitzadors del congrés, amb l'ajuntament de la Seu al capdavant, esperen aplegar uns 300 professionals del món de l'educació. Andorra hi aportarà una mitja dotzena de ponents i s'espera la participació de nombrosos membres de la comunitat educativa. El congrés tindrà lloc el 30 i 31 de maig i l'1 de juny.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra   

Comparteix: