ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La justícia espanyola demana l'extradició del Rambo de la Cerdanya

www.andorradifusio.ad

El jutjat de Puigcerdà ha emès una ordre europea de detenció i lliurament sobre Martí Cots, l'anomenat Rambo de la Cerdanya, que està actualment empresonat a Andorra. El lliurament queda pendent de si la justícia del Principat li imputa delictes i, en aquest cas, de quin grau.

El diari català "Regió 7" ha informat que el jutjat de Puigcerdà ha demanat a Andorra l'extradició de Martí Cots per l'atracament amb pistola i robatori de 15.000 euros en un hotel de Masella.

També hi ha altres delictes que se li podrien imputar, com el robatori d'un vehicle a Aravell, que, posteriorment, va cremar. Cots va ser detingut al Principat per possessió d'armes de foc, però això podria ser poc rellevant per a la causa perquè a diferència d'Espanya a Andorra no està penada la tinença d'armes.

També se'l creu responsable, a Andorra, de dos furts amb força a habitatge. Segons s'ha explicat des del centre penitenciari, va ingressar el 26 de desembre i, actualment, està en una cel·la sol al mòdul d'interns preventius. Des de la institució comenten, a més, que no ha presentat cap problema i que s'està comportant de forma tranquil·la des de llavors.

"Regió 7" afegeix que fonts de l'entorn personal de Cots han explicat que pateix un trastorn mental que fa que quan no està  medicat actuï de forma violenta i temerària. També comenta que quan es desestabilitza busqui de seguida els entorns de la Cerdanya que coneix de la infantesa.

Cots va escapar el 7 de desembre del psiquiàtric de Lleida on estava ingressat.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.237.71.23