ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La justícia expulsarà del país l'home empresonat per discriminar a les xarxes immigrants, dones i homosexuals

www.andorradifusio.ad

L'home empresonat per atacs vexatoris a les xarxes socials contra dones, immigrants i membres del col·lectiu LGTBI serà expulsat del país quan acabi de complir la condemna d'un mes de presó ferma. El BOPA ha publicat l'ordenança penal en què se'l condemna per difamació i la batlle li retreu que ataqui els immigrants quan ell mateix és immigrant espanyol i assegura que no demostra cap consideració pel patiment dels altres.

Fa unes setmanes es va condemnar, per ordenança penal, a un mes de presó i expulsió del país l'home que havia publicat a Twitter i Youtube missatges denigrants contra dones, feministes, col·lectiu LGTBI i immigrants d'origen magrebí. Els comptes a través dels quals feia aquests atacs han estat tancats.

Ara, el BOPA ha publicat l'ordenança penal que sosté crítiques molt contundents de la justícia a la conducta del condemnat. L'home va assegurar que la raó és que estava ressentit amb les autoritats perquè se li va treure la custòdia compartida del seu fill de 14 anys i en feia 2 que no el veu.

La batlle afirma, en la sentència, que no sembla tenir en compte que el seu fill és prou gran per veure'l si ho desitja. També diu que critica els immigrants magrebins sense veure que ell també és un immigrant a Andorra.

A més, la batlle considera que el condemnat exposa que ha patit molt, però no demostra cap consideració pel patiment d'altres persones ni cap respecte per altres col·lectius que també tenen el mateix dret que ell a viure a la societat andorrana sense ser vexats gratuïtament. En definitiva, diu que cap de les idees esbiaixades que exposa fa un retrat correcte de la realitat.

També ha estat condemnat com a responsable d'una contravenció penal de cultiu de marihuana ja que es van trobar al seu pis unes quantes plantes. Ell va afirmar que no és consumidor de drogues ni tenia intenció de cedir o vendre estupefaents.

Informa: Pere Moliné
Locució: Xavi Albert

Comparteix:

3.94.202.172