Kic Barroc i Emma Riba estrenen la primera part d'"Eteri"

www.andorradifusio.ad

El músic Kic Barroc i la ballarina de contemporani Emma Riba són a punt d'estrenar "Eteri", una manera d'explicar la volatilitat del que ens envolta. Això si, ho fan d'una manera curiosa, per entregues. La segona part l'estrenaran la propera temporada. 

El comú de Sant Julià de Lòria ha acostat dos dels artistes andorrans més prolífics, la ballarina Emma Riba i el compositor Kic Barroc. Junts han creat un espectacle que porta per títol "Eteri", un estat que aviat van veure identificava el seu treball. "Després de tocar i ballar sense direcció vam anar disparant conceptes i ens ressonava molt la inestabilitat de les coses a la natura, la volatilitat dels estats", explica Barroc.

No havien treballat mai junts però diuen és tanta la connexió escènica que es podrien perdre durant hores en aquest espai eteri. D'entrada al setembre es podrà veure una segona part de l'espectacle on ja avancen algunes primícies. "Tindrà més electrònica i canvis en el vestuari."

El 5 de setembre es completarà una història que comença aquest dijous a la placeta de casa comuna a les vuit de la tarda.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Gerard Fumadó - Javier Martín

Comparteix:

Objectiu: evitar les apostes il·legals La seguretat i l'ordre públic costen 64 milions d'euros