ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L' "Ara ve Nadal" tanca portes amb la decoració de l'avet de la plaça de les Fontetes

La plaça de les Fontetes ha acollit del 3 al 12 de desembr

La plaça de les Fontetes ha acollit del 3 al 12 de desembre el primer esdeveniment nadalenc organitzat pel Comú de la Massana, l'Ara Ve Nadal, que ha ofert diferents propostes al públic familiar.

Tots els tallers infantils han tingut molt bona acollida i, en especial, el taller de guarniments de Nadal, que tenia com a finalitat que els infants participessin en un concurs de motius nadalencs. Aquest diumenge al migdia s'ha fet el lliurament de premis i l'avet ha quedat guarnit amb les aportacions dels nens i nenes.

Els cavallets han tingut molt èxit i només han deixat de funcionar en moments d'intenses nevades, igual que el Planetarium, en el qual s'hi han projectat diferents pel·lícules sobre l'univers, amb una base científica però amb una bona dosi d'imaginació.

Quant als concerts, un any més, el comú ha apostat pels grups locals, com els Melicotó, Shuffle Exprés o Ingrid Martínez. Durant les estones amb precipitacions s'han anul·lat algunes accions, com el concert de la Grossband. També s'han hagut de cancel·lar els concerts d'Òpera a causa de les mesures per prevenir el contagi de la Covid.

Una de les activitats més destacades ha estat el taller de danses tradicionals a càrrec de l'Esbart Valls del Nord, oberta al públic de totes les edats. Els participants han pogut veure com és un assaig de la companyia i han après diferents passes. També han tingut molt bona acollida els jocs gegants, a càrrec de la Moixera, que s'han distribuït per tota la plaça.

Pel que fa a l'afluència, la jornada inaugural va registrar força públic. Recordem que l'encesa de llums va comptar amb la col·laboració dels nens de l'Esplai, els Joves del Punt 400 i els padrins de la Casa Pairal. Durant el Pont de la Puríssima hi va haver força públic, exceptuant les estones de precipitacions, igual que aquest cap de setmana.

La pròxima acció nadalenca serà el "Mercat de l'Avet", del 27 al 31 de desembre. Hi haurà un mercat amb parades gastronòmiques i d'artesania, un cicle de cinema infantil i tallers, a més d'altres propostes lúdiques.

Informa: Redacció
Imatge cedida: Comú de la Massana

Comparteix: