ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La família Cachafeiro recorrerà la sentència de la Batllia que els obliga a abandonar el Punt de Trobada

www.andorradifusio.ad

La Batllia ha sentenciat que els actuals arrendataris del centre comercial Punt de Trobada, societat de la família Cachafeiro, deixin l'edifici. La batlle dona així la raó a la societat Cosp, de la família Mallol, que va presentar denúncia en finalitzar el contracte de lloguer el 2015. La defensa dels Cachafeiro ha anunciat recurs.

L’advocat de la família Cachafeiro, Xavier Jordana, ha explicat a RTVA que ha presentat un recurs al Tribunal Superior en considerar que es produeix un frau a la competència i es vulnera la propietat comercial de la família Cachafeiro que ha portat el negoci durant 27 anys. Segons Jordana, els seus defensats tenen per contracte dret d'arrendament preferent sobre la propietat un cop acabat el període.

La família propietària dels terrenys té una altra oferta del grup Pyrénées per llogar el centre comercial que ha presentat per poder finalitzar la relació contractual. La defensa de la família Cachafeiro considera que l’oferta de Pyrénées és irreal i que hi ha una apropiació del capital mercantil.

En cas que en segona instància es confirmés la sentència les societats dels Cachafeiro haurien de deixar el centre comercial en quinze dies. La defensa dels Cachafeiro ha anunciat noves accións penals.

Informa: Gemma Rial

Comparteix: