ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Fundació Privada Tutelar no té problemes de tresoreria tot i la crisi de BPA

www.andorradifusio.ad

La Fundació Privada Tutelar ha presentat la memòria del 2016. Més d'una cinquantena de persones s'han beneficiat dels seus serveis. Asseguren que després d'anys complicats, la situació de la tresoreria és positiva i l'any que ve es podran tirar endavant més projectes.

La Fundació Privada Tutelar tanca amb optimisme la memòria del seu novè any de funcionament. Ho fa confirmant que la situació econòmica de l'entitat s'ha estabilitzat després de la crisi de BPA i que no s'ha de patir per les properes campanyes. "Hem rebut donacions i l'interès de la societat per fer-nos més forts. Ara mateix no només tenim els fons fundacionals plenament operatius, sinó també les reserves suficients per estar molt tranquils. Ara mateix no hi ha, a mitjà termini, cap tipus d'entrabanc", assegura el president del patronat, Joan Carles Rodríguez.

Actualment, més d'una cinquantena de persones es beneficien de la Fundació Privada Tutelar. Entre ells, 22 en tutela i 6 curateles. Des de l'entitat volen que cada cop es faci menys aquesta distinció i s'aposti per donar l'ajuda específica per a cada cas. "Es pretén ser cada cop menys invasiu en la intimitat de les persones i es vol fixar exactament què hem de completar. Provoca molts problemes per tothom: per la justícia, perquè ha de precisar en quins ambients podem entrar i en quins no, i per nosaltres, perquè financerament no ho teníem previst", afegia Rodríguez.

La Fundació Privada Tutelar es va crear i va començar la seva activitat al 2007, per tant enguany celebraran el desè aniversari amb diverses activitats.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: