ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'actor Roger Pera proposa el teatre com a teràpia per superar la por a parlar en públic

www.andorradifusio.ad

El teatre com a teràpia per superar la por de parlar en públic o la timidesa. Aquesta és la proposta de Roger Pera que la setmana vinent impartirà un taller de dos dies. L´actor català ultima un llibre en què parla del seu episodi d´addiccions amb les drogues i com se´n va sortir. Ja recuperat torna al teatre amb més força que mai. Ara mateix està immers en el musical "Van Gogh" i anuncia obra amb el seu pare l´any vinent.

Amb la barba vermella que li requereix el personatge de Van Gogh, que està interpretant a Barcelona, Roger Pera fa una visita llampec a Andorra per parlar-nos del teatre, però en la seva vessant terapèutica, i és que les eines del teatre ens poden ajudar a superar pors i vergonyes. "És un curs que vaig fer amb l'Eusebio Sacristán i tots els nanos del Barça B, que havien d'enfrontar-se a la vergonya, a parlar en públic i a utilitzar les mans a l'hora de parlar", explica Pera. El curs es farà els dies 17 i 18 d´octubre a Top Teràpia a la plaça Guillemó va destinat a tothom que necessiti o vulgui superar la timidesa.

Ell diu que el teatre l´ha ajudat molt i més després de caure en les drogues, un episodi dur de la seva vida, del qual n´ha sortit un llibre que porta per nom "Èxit" i que apareixerà per San Jordi. Assegura que "les drogues i l'alcohol tenen tanta força que són capaços de treure't tot el que estimes sense donar-te res a canvi". "Per això crec que no està malament compartir-ho".

Roger Pera, de la mateixa manera que el seu pare, està molt vinculat a Andorra. Ara per primera vegada preparen una obra junts que, qui sap si veurem aquí. Es tracta d'"Estima't, pare", que s'està representant actualment a Londres.

Mentrestant aquells que el vulguin veure sobre l´escenari ho poden fer a "Van Gogh" al teatre del Raval fins a l´1 de novembre.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta

Comparteix: