ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Lacueva s'estrena en el gènere negre amb un cas d´assassinats a Soldeu: "Mort sota zero"

www.andorradifusio.ad

Una cadena d'assassinats en un hotel de Soldeu. És el primer cas de Cerni Llop, el comissari de policia creat per Ludmilla Lacueva al seu nou llibre ´Mort sota zero´. Una part de la novel·la s´ambienta a Andorra. L´altra l´hem d´anar a buscar en un passat al Regne Unit.

Després de la història de l'hoteleria a Andorra i la vida del veguer Romeu, Ludmilla Lacueva entra novament a les llibreries amb una novel·la negra, un cas d'una cadena d'assassinats que tenen lloc a un hotel de Soldeu en ple hivern i que connecten dues sagues familiars. Els personatges també tenen molt a veure amb les baixes temperatures del títol, "la fredor d'uns personatges amb moltes ganes de poder, que trepitgen qui calgui per pujar i aconseguir les seves fites", explica l'autora. "La venjança no té data de caducitat", afegeix.

Ludmilla Lacueva ha comptat amb l´ajuda d´agents de policia per construir el relat policial i ha volgut trencar l´estereotip literari de la professió. "Són persones normals, com nosaltres, que tenen una gran passió per aquesta feina i com a objectiu descobrir l'assassí".

El comissari Cerni Llop arriba a les llibreries per fer-se un nom entre les propostes de Sant Jordi. L´escriptora avisa que ell i el batlle Climent Masoliver ja tenen lloc en una propera novel·la.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

54.236.35.159