ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'AIVA alerta de possibles acomiadaments en el sector

www.andorradifusio.ad

L'Associació d´Importadors de Vehicles d´Andorra ha reiterat la demanda d'ajuts urgents al Govern per al sector, com el pla Renove espanyol, per afavorir-ne la viabilitat. Considera que en els mesos vinents, previsiblement, no tancarà cap concessionari, però sí que hauran de reduir estructura, fet que podria passar per despatxar personal.

Maite Mas, presidenta de l'AIVA, lamenta que no hi hagi ajudes governamentals directes al sector com sí passa als estats veïns. Afirma que l'aprovació en el pressupost del que s´ha anomenat pla Renove hauria de ser urgent. També ha criticat algunes mesures, com ara la facilitació de la importació de vehicles usats, fet que encara els fa les coses més difícils.

Mas opina que l'evolució del sector és complicada i alerta d'acomiadaments sobretot en empreses. familiars "que han de rebaixar despeses i infraestructura i sempre es comença pel personal". Per altra banda, aquest gener la matriculació de vehicles s'ha apujat d'un 4% respecte del mateix mes de l'any anterior.

Informa: Pere Moliné     Locució: Creu Rosell

Comparteix: