ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'antiga Fàbrica Reig torna a l'activitat en un vídeo divulgatiu per explicar la seva història

www.andorradifusio.ad

L'antiga Fàbrica Reig ha tornat a cobrar vida, com a mínim durant la gravació d'un vídeo promocional per mostrar com es manufacturava el tabac. Dura sis minuts i barreja escenes enregistrades amb actors, amb imatges antigues de l'Andorra dels anys 60.

El vídeo promocional té un volgut to de noticiari espanyol dels anys 40 i 50 i pretén escenificar amb imatges com es treballava a l'Antiga Fàbrica Reig els diferents tipus de tabac que s'hi manufacturaven. Una veu en off explica les diferents escenes tant dins com fora de la fàbrica, que va estar operativa de l'any 1909 fins al 1957.

S'hi pot veure en funcionament la maquinària que avui dia s'exposa a la fàbrica amb actors que n'escenifiquen els diferents usos tant per fer cigars com cigarretes.

El Museu del tabac vol promocionar així el que exposa però també la història d'un país que ha viscut del tabac i que avui dia ha d'afrontar nous reptes. El vídeo barreja escenes amb actors amb imatges reals de l'Andorra dels anys 60 i l'ha realitzat l'empresa andorrana Quelcom.

Informa: Anna Pifarré
Locució: Yasmina Canedo
Imatges cedides: Museu del Tabac

Comparteix: