ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'aportació de Sant Julià de Lòria al fons de solidaritat del Govern no arribarà al mig milió d'euros

www.andorradifusio.ad

El de Sant Julià de Lòria és l'únic comú que faltava per anunciar la quantitat que aportarà al fons de solidaritat del Govern, creat arran de la pandèmia de la Covid-19. I el cònsol l'ha avançada avui al programa La rèplica: estarà al voltant dels 500.000 euros. Josep Majoral també ha reconegut que falta habitatge de lloguer a la parròquia i que s'està rehabilitant un hotel en pisos.

L'aportació de Sant Julià de Lòria al fons de solidaritat del Govern no arribarà al mig milió d'euros. Ho ha avançat el cònsol major, Josep Majoral, al programa la Rèplica, un cop sabut que es tancarà el 2020 amb un dèficit aproximat d'un milió d'euros.

En aquest sentit, és conscient que "serà una xifra no massa elevada en comparació a la de la resta de comuns", però ha remarcat que davant la situació "per petita que sigui l'aportació, l'esforç per al comú és molt important".

Majoral té neguit amb el 2021. Creu que és quan es veurà més reflectit l'impacte de la Covid-19. Ha explicat que el percentatge d'impagaments per part de les empreses ha crescut del 10 al 14% i ha assegurat que algunes ja no tornaran a aixecar la persiana.

El cònsol lauredià ha reconegut que hi ha una mancança d'habitatge de lloguer i ha anunciat que s'està treballant en la rehabilitació d'un antic hotel a la carretera de la Rabassa perquè es converteixi en pisos. A més, una inversió important, prevista en dos plurianuals per aquest any i el que ve, és la d'una plaça elevada a l'avinguda Rocafort. Costaria prop de 900.000 euros i permetria resoldre els problemes d'inundabilitat de la zona i guanyar espai públic.

Com a deures pendents, aconseguir més implicació del jovent en les iniciatives de participació ciutadana.

Entrevista completa al cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majora, al programa La Rèplica:

Informa: Laura Massegú

Comparteix:

54.236.58.220