ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Laura Mas: "Si es pot fer un heliport a Encamp, estarem encantats"

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp deixa la porta oberta a acollir l'heliport nacional a Beixalís. El projecte és embrionari i encara deixa moltes incògnites per esclarir.

Se'n va parlar abans de la crisi i ara es vol reprendre el debat de l'heliport nacional a Beixalís. El projecte encara arrossega moltes incògnites com l'impacte acústic i una de molt important per arrancar a treballar: els terrenys seran de la Massana o d'Encamp? Totes dues parròquies comparteixen la collada de Beixalís. De moment Encamp s'hi mostra predisposada.

La cònsol major, Laura Mas, revela que hi ha hagut reunions informals amb el Govern i que "s'estan fent informes per mirar si és viable o no". "Si es pot fer un heliport a la parròquia, estarem encantats", afegeix.

Encamp té una altra possible obra pública pendent, com seria l'arribada d'un ministeri a l'edifici històric de Ràdio Andorra. El comú lluita perquè així sigui.

Per potenciar la zona sud el comú seguirà impulsant Prada de Moles, el projecte del FC Andorra i aconseguir la concessió per a un estadi nacional.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

3.235.107.209