ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Laura Mas, sobre el projecte de Prada de Moles: "Aportarà un retorn de molts milions d'euros durant l'any"

www.andorradifusio.ad

El projecte del Futbol Club Andorra a Prada de Moles no està encallat. Des de "La Rèplica" la cònsol major encampadana ha demanat paciència per l'envergadura d'una iniciativa que situarà Encamp al mapa. Sobre el projecte guanyador per a la reactivació de les Pardines i Engolasters, veu difícil que inclogui el telecabina.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha assegurat que la relació amb el club és bona. "El FC Andorra ha manifestat moltes vegades en el darrer any i mig que no té cap altra visió de futur que no sigui la d'Encamp. Per tant, no crec que s'hagi de seguir confonent el ciutadà amb què hi ha un distanciament."

A més, ha afegit que el projecte és complex, però decisiu per la parròquia. "És un projecte de futur que ens determinarà com a parròquia a nivell de reactivació econòmica. Aportarà un retorn de molts milions d'euros durant l'any". 

Ara, però, Mas ha esmentat quins són els passos a seguir. "El comú el que ha de fer ara és asseure's amb el projecte guanyador, saber quines de totes les seves propostes podem portar a terme i treure aquest concurs per a la concessió perquè hi hagi un inversor que hi aposti i el tiri endavant."

Un cop arribats en aquest punt, la cònsol ha explicat que llavors serà possible determinar si poden donar cabuda al telecabina o s'haurà de fer un projecte a banda. 

Informa: Laura Massegú

Comparteix: