ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Laurèdia en comú es presentarà a les eleccions comunals

www.andorradifusio.ad

Laurèdia en comú, el partit que governa a Sant Julià, ha anunciat que concorrerà a les eleccions comunals de l’any vinent. La formació ha indicat que vol continuar “la bona tasca realitzada”.

Laurèdia en comú ha anunciat que serà a les comunals de l'any vinent a través de les xarxes socials. No ha afegit més detalls al voltant de com estructurarà la seva proposta en un partit que aglutina moltes sensibilitats.

El projecte que lidera el cònsol lauredià, Josep Miquel Vila, agrupa independents i també representants visibles de formacions com Demòcrates per Andorra i Moviment Pogressista-Progressistes SDP.

Fonts de la formació demòcrata asseguren que se centren a acabar el mandat, que més endavant es farà balanç de la feina feta i es mantenen a l’expectativa al voltant de la fórmula amb què es concorrerà a les comunals.

Tammateix Paqui Barbero i Meritxell Teruel, les dues conselleres de DA a l’equip de govern lauredià, han denunciat que treballen pràcticament al marge de la resta de companys.

Pel que fa als progressistes, també tenen clar que poden formar part del projecte comunal si es mantenen les coincidències de projecte. Això sí, l’actual conseller de Cultura del comú, Josep Roig, un dels rostres més reconeixibles de Laurèdia en comú, fa el salt a la política nacional i serà candidat a les eleccions.

Informa: David Domingo

Comparteix: