La laurediana Meritxell Duró estrena al Claror el musical 'Un día cualquiera'

L'auditori Claror de Sant Julià de Lòria es va

L'auditori Claror de Sant Julià de Lòria es va traslladar dijous a la nit a Nova York amb 'Un día cualquiera'.

L'obra, que s'emmarca en la Temporada de Teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià, és un musical de petit format que forma part del circuit paral·lel de les grans produccions de Broadway, l'off-Broadway.

Dirigit per la laurediana Meritxell Duró, el musical fa un recorregut per 19 cançons per plasmar els llaços que uneixen i separen les vides de quatre personatges que es coneixen de manera casual i alhora extraordinària.

Amb la satisfacció de portar aquest muntatge a la seva parròquia, Meritxell Duró fa així un pas més en la seva llarga carrera als escenaris com a directora i com a actriu. Destaquen els seus 15 anys amb La Cubana, i la seva feina amb Dagoll Dagom, els Comediants i Planeta Impro.  Els darrers anys ha estat treballant a Madrid amb La familia Adams i Golfus de Roma.

Aquest divendres després de l'estrena, la directora i actriu ha passat per 'Els matins de la Nacional' per parlar de la seva manera de viure el teatre i dels seus projectes.

Entrevista completa a Meritxell Duró a 'Els matins de la Nacional':

Informa: Redacció

Comparteix:

Queixes a Protecció de Dades per immobiliàries que exigeixen un excés de dades personals per llogar un pis S'instal·len desfibril·ladors a l'ambaixada i al consolat d'Espanya