ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

'Le Blizzard' vol ser als festivals de Sitges o Sant Sebastià

www.andorradifusio.ad

Arriben les primeres imatges del rodatge de 'Le Blizzard', el curtmetratge d´Álvaro Rodríguez que torna a la segona Guerra Mundial per parlar de refugiats enmig dels Pirineus. Per a l´ocasió ha comptat amb un equip de luxe i una meteorologia que ha ajudat en la reproducció d´una atmosfera essencial per a la cinta. El director diu que vol tenir-lo acabat per entrar a festivals com Sitges i Sant Sebastià.

Fins a 180 vegades s´ha fet claqueta en el rodatge de 'Le Blizzard', que explica la història d´una refugiada francesa interpretada per Aida Folch, una mare que busca la seva filla i es perd enmig d´un bosc hivernal dels Pirineus quan fuig del nazisme.

Álvaro Rodríguez diu estar molt content del seu segon gran projecte. "Tenim uns actors de la categoria d'Aida Folch, Isaak Ferriz, Boris Cartes...", destaca il·lusionat. També parlar de Poli Cantero, que té dos Goyas pels efectes especials i ha col·laborat en aquest projecte. Rodríguez assegura satisfet que "el guió funciona" i en l'apartat tècnic destaca l'ús d'una càmera Alexa o òptiques anamòrfiques, després d'haver ajustat el pressupost.

Han estat 5 jornades de treball intens amb dos equips per treballar dia i nit per reproduir els diferents ambients del curt. S'han rodat els boscos del coll d'Ordino i s'ha recreat una frontera nazi als cortals d'Encamp.

Enmig d´un desembre fred, actors i equip han patit les inclemències del temps: la neu ha caigut com un regal i ha deixat grans imatges. "Estic molt content. Per càmera queda increible", promet el director.

El curtmetratge ja s´ha començat a muntar. Per a l´ambientació i banda sonora, el director espera poder comptar una vegada més amb Miguel Espinosa i Carlos Lozano. Es vol tenir acabat al juny per presentar-se a quants festivals pugui però l´objetiu és repetir Sitges, o anar a Sant Sebastià i al fantasia de Canadà.

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Álvaro Rodríguez
Imatges: Carla Sales

Comparteix: