ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les motos elèctriques: un nou pas en la mobilitat sostenible a Andorra

www.andorradifusio.ad

Andorra continua avançant per convertir-se en un dels principals referents del motor elèctric del món. Hem conegut com funcionen aquests vehicles i quins són els seus punts forts i febles.

Comoditat, protecció al medi ambient i estalvi són les tres coses que poden aconseguir tots aquells usuaris que decideixin fer-se amb una moto elèctrica. Són vehicles que redueixen les emissions de CO2, tenen una autonomia aproximada de 300 km i poden arribar a una velocitat màxima de 150 km/h.A més a més, som en un país cada cop més preparat per a la seva arribada...

Però tot i els avantatges, hi ha gent que encara no pot permetre´s comprar-se un vehicle d'aquestes característiques. Els preus al Principat no baixen dels 9.500 euros. Alhora, la seva autonomia depèn de com l´usuari condueixi.El material cada cop té més qualitat i les bateries són potents i, per tant, el que està clar és que es presenta un bon futur per a aquesta nova manera d´entendre la mobilitat.

En un màxim de 5 anys, asseguren els experts, la mentalitat de tots els andorrans, i també de la resta del món, probablement, serà sostenible.

Informa: Jara Lalien    Imatge: Marc Oferil

Comparteix: