Les obres de l'Art Camp seran exposades a les Nacions Unides al setembre

www.andorradifusio.ad

L´artista per la pau i padrina de l´Art Camp, Hedva Ser, reivindica el foment de l´art com a pont de diàleg, intercanvi cultural i element integrador entre les persones, com porta a terme aquesta iniciativa de la Unesco. Hedva Ser és a Andorra i aquest dilluns va compartir una sessió temàtica on cada artista va donar a conèixer el seu país.

Assistim a una vetllada temàtica de l´Art Camp. És el dia d'Àsia i ha començat amb un vídeo promocional del Kazakhstan, una projecció a la qual assisteix Hedva Ser, artista per la pau de la Unesco i padrina del Camp.

Activitats com aquestes, explica Hedva Ser, són importants per trencar barreres culturals, crear llaços i educar en els valors de la pau, una qüestió que diu que els polítics no tenen en compte. L'art per a la construcció de ponts cap als altres, diu Ser, i insisteix que ho és especialment per a la gent jove, perquè l'educació és un element primordial. L'Art Camp és, per a ella, una iniciativa "exemplar" en aquest sentit i "de respecte".

A més recorda que la tasca de l´Art Camp transcendeix més enllà a través de les seves obres que són exposades a les dependències de les altes institucions i grans esdeveniments, com el Consell d'Europa, el Parlament Europeu o la Bienna de Venècia. Ser ha avançat, a més, que al setembre exposaran a les Nacions Unides, en una setmana que serà la més important de l'any, per les assemblees que s'hi celebraran.

D´aquí a dos dies aquests artistes s´acomiadaran d´Andorra després d´uns dies en què han construït un missatge que ara distribuiran en la seva tornada a casa.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Marta Paixà

Comparteix:

Els avis, una figura indispensable en el nucli familiar Un excursionista pateix un traumatisme al cap en caure al riu a Rialb