ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'exsubsíndic general Josep Àngel Mortés és el candidat d'ACO a les comunals

www.andorradifusio.ad

Josep Àngel Mortés és el candidat a cònsol major d'Ordino com a relleu de continuïtat de la candidatura d'Acció Comunal, que als últims comicis es va presentar juntament amb Demòcrates per Andorra. La negativa de l'actual conseller de Finances, Jordi Ordóñez, a encapçalar el projecte ha fet accelerar les reunions dins ACO que finalment ja té candidat.

Josep Àngel Mortés, que actualment exerceix de tresorer a l'executiva de Demòcrates per Andorra, és el candidat a cònsol major d'Acció Comunal d'Ordino

De fet, ACO ja es va presentar a les darreres eleccions en coalició amb DA. Acció Comunal d'Ordino ha tancat un tema que duia la formació de corcó, després que Jordi Ordóñez, l'actual conseller de Finances, i candidat de consens per ser el relleu de Ventura Espot, declinés l'oferiment.

Els actuals cònsols no poden repetir perquè duen dos mandats consecutius.
Jordi Ordóñez i Gemma Riba eren els candidats de consens d'ACO i de Convergents d'Ordino, que tenen intenció de presentar-se plegats enguany.
Ara falta veure si la formació liderada per Enric Dolsa i Èric Bartolomé, actualment a l'oposició del comú, també dóna suport al nou candidat, que ha de triar el número dos en connivència amb el comitè local d'Acció Comunal d'Ordino. Josep Àngel Mortés ha estat vinculat molt de temps a la política. El càrrec més visible va ser el de subsíndic general fent tàndem amb el canillenc Francesc Areny durant un dels mandats de Marc Forné.

Informa: Xavi Palma Locució: Víctor Reolid

Comparteix: