ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'humor, el gran protagonista de la 58a Temporada de Teatre

www.andorradifusio.ad

L'humor és el gran convidat de la 58a Temporada de Teatre en què cada parròquia comptarà amb una proposta nacional que donarà el tret de sortida el 4 de març al Centre de Congressos d'Andorra la Vella amb Carles Sans.

Després de la retirada del Tricicle, presenta Per fi sol on aprofita per explicar divertides anècdotes vitals vinculades a la companyia.

A Andorra la Vella també hi actuarà la divertida parella Bruno Oro i Clara Segura amb Cobertura, una obra sobre l'amor el desamor, l'èxit i el fracàs. L'última cita a la capital serà al Teatre comunal per poder veure La tercera onada de la JOCAND que van estrenar l'any passat a la Massana.

A Sant Julià de Lòria després d'uns anys a final d'abril tornarà el fill pròdig, Joan Pera amb un paper que recorda a Frank Spencer, que durant anys va doblar a televisió. Alguns neixen estrellats presenta un home a qui tot li surt malament. David Olivares l'acompanya en el repartiment.

La temporada laurediana però s'estrena el 25 de març amb Classe per riure sobre les dificultats a l'escola i a la vida vista des d'una parella separada a qui mai els ha agradat l'escola i ara han de fer front als problemes que hi té el seu fill.

Qui baixarà el teló lauredià serà la Companyia és Grata que estrenarà L'avantsala dirigida per Juanma Casero per assistir a l'espera en una sala d'un jutjat per veure com quatre testimonis d'un accident es posen d'acord per donar una versió única dels fets.

Andorra la Vella avança l'horari a les 20h

A la capital les funcions s'avancen a les vuit per incentivar el consum posterior al centre històric. Sant Julià manté l'horari però renuncia al Mos teatre per recomanació de Salut.

La capacitat dels auditoris es manté al 30% tot i la flexibilització per garantir al màxim la seguretat. Les entrades ja són a la venda als canals habituals.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Albert Refart
Imatges cedides: El Tricicle

 

Comparteix:

44.192.112.123