ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Liberals d'Andorra renova l'executiva amb canvis a les vicepresidències

www.andorradifusio.ad

Liberals d'Andorra ha celebrat aquest dimecres al vespre un congrés extraordinari per renovar l'executiva arran dels alts i baixos que ha patit el partit en les darreres setmanes. S'han registrat dues renúncies de càrrecs i tres canvis que se centren en les vicepresidències i en la plaça del secretari d'organització. 

El congrés ha servit sobretot per suplir dues persones que han renunciat als seus càrrecs. Per una banda, Josep Fusté, que era secretari d'organització, ha decidit fer un pas al costat també com a membre de la formació i, per altra banda, Jèssica Gastó, que ha decidit apartar-se de la vicepresidència però continuar com a membre del partit. 

Aquestes renúncies han obligat a moure diverses fitxes i s'han promogut tres canvis: dins l'executiva han entrat Sergi Alís i Xavi Coma assumint les vicepresidències, i Gerard Estrella, que ja es trobava dins, ha passat a ser secretari d'organització.

Segons el cap de llista de Liberals d'Andorra, Josep Maria Cabanes, són canvis estratègics que sobretot busquen tenir representació a totes les parròquies. 

Cabanes ha recalcat que se seguirà treballant amb constància durant els propers mesos amb l'objectiu de recuperar sensacions i enfortir el partit de cara a les pròximes eleccions generals. Des de l'executiva també subratllen que fins al moment hi han hagut el doble d'altes que de baixes, sense voler especificar el nombre. 

Gallardo es manté ferm en la voluntat de no presentar-se a cap llista en els propers comicis, però no vol deixar la política, "una de les seves grans passions". Continua com a president de Liberals d'Andorra i ha subratllat que "està a disposició del partit i del candidat, que em va requerir abans del que em pensava. Volia fer un pas al costat però en cap cas deixar la formació". 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Desirée Sala 

Comparteix: