Liberals dedicarà esforços a aconseguir el major nombre de llistes en solitari

www.andorradifusio.ad

Els partits saben que guanyar a les parròquies pot ser molt important per acabar aconseguint un bon resultat electoral. Liberals considera que han estat generosos a l'hora d'intentar arribar a un pacte amb Demòcrates. Com que per ara no s'ha aconseguit i no es volen quedar endarrere, dedicaran tots els esforços a tenir el major nombre de llistes en solitari. Continuen pensant, però, que si una cosa ha funcionat no s'ha de trencar. El partit ha convocat un congrés diumenge que ve per acabar de definir com concorrerà als comicis.

Per altra banda, Josep Pintat i Josep Majoral es van trobar fa uns dies amb Xavier Espot i Conxita Marsol. La cita no va donar cap resultat. En els darrers dies ni Terceravia ni Unió Laurediana han tingut cap reunió oficial interna per analitzar el panorama electoral. Josep Pintat ja va avançar que no donaria a conèixer la seva opinió fins que el cap de Govern convoqui oficialment les eleccions. Una situació que ha provocat un cert malestar entre els integrants d'aquestes formacions per la incertesa en què els col·loca.

En clau socialdemòcrata, la filòloga del Servei de Política Lingüística Marta Pujol està disposada a encapçalar una candidatura territorial progressista a Encamp. És la coordinadora del PS en aquesta parròquia, que té previst reunir-se la setmana que ve per tractar aquesta qüestió. El número 2 podria ser el membre de Progressistes-SDP Aaron Comella. A més, estan en converses amb el partit parroquialista Agrupament Encampadà. Fonts relacionades creuen que és molt probable que s'arribi a un acord i consideren que seria una candidatura molt competitiva.

Informa: Laura Massegú - Pere Moliné
Imatges: Arxiu RTVA

 

Comparteix:

Reportatge: el càncer de còlon, una de cada sis persones el pateixen La Festa de la Neu omple l'aparcament de la Caubella