ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Liberals estudia contra el rellotge la possibilitat d'anar en solitari a la Massana

www.andorradifusio.ad

La possibilitat apuntada per Pere López d'estendre el pacte a la Massana amb Liberals no és ara la primera opció de la formació que encapçala Jordi Gallardo. Els liberals exploren contra el rellotge anar en solitari.

El comitè parroquial liberal de la Massana segueix discutint com encarar el nou escenari a la parròquia. La llista anunciada per Ciutadans Compromesos amenaça de deixar tocat algun dels corrents principals de l'agrupació, on també hi ha DA i Tercera Via. Liberals avalua la possibilitat d'anar en solitari si no se senten prou representats a CC, amb qui encara tenen pendents contactes. Tenint en compte per exemple que Carles Naudi, afí a Tercera Via, sona amb força per liderar aquesta llista.

La Massana era una de les parròquies que el moviment de Josep Pintat considerava amb moltes possibilitats. Ara mateix Tercera Via treballa per ser a Escaldes, Encamp i Andorra la Vella però és al seu feu, Sant Julià on té moltes possibilitats. Amb Josep Majoral i Carine Montaner, els candidats previstos inicialment.

DA ja té embastades les llistes parroquials amb la ferma possibilitat de declinar ser a la Massana per la irrupció de CC. Meritxell Palmitjavila estarà al capdavant de Canillo, on encara s'ha de lligar el company de viatge. Landry Riba, que havia sonat per a la territorial, seria l'aposta canillenca a la nacional. On tenen més problemes per tancar és a la capital. La formació està a la recerca d'un cap de cartell després que Sílvia Riva declinés tornar a l'escena política. Enric Tarrado completaria un tàndem al qual falta una aposta jove i renovadora.

El pacte entre Liberals i PS està tancat a cinc parròquies, mentre que SDP aspiraria a estar en quatre llistes territorials tenint en compte que a Sant Julià serà difícil una de transversal a l'estil de Laurèdia en comú. Aquestes tres formacions tenen previst validar llistes el cap de setmana.

Informa: David Domingo
Imatges: Arxiu   

 

 

Comparteix: