ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Liberals proposa un ajut al lloguer de 400 euros al mes perquè els joves s'emancipin

www.andorradifusio.ad

Liberals d'Andorra proposa un ajut de 400 euros al mes durant dos anys per finançar el lloguer dels joves que es vulguin emancipar. És un dels punts importants del programa de la formació en matèria d'habitatge, on també hi ha cabuda pels pisos de protecció oficial.

Els ajuts del programa d'impuls a l'emancipació dels joves que plantegen els liberals serien concedits per unitat immobiliària i anirien destinats als joves de 22 a 30 anys que no superin els 24.000 euros l'any d'ingressos. També s'inclou al programa un préstec de 1.000 euros per ajudar en despeses com la fiança o el mobiliari.

Liberals afirma que la inversió que es faria amb aquest programa és perfectament assumible per les finances de l'Estat. "És una obligació per part dels polítics amb la conjuntura actual del preu del mercat de lloguer", creu el cap de la llista nacional, Jordi Gallardo. "Ens hem trobat joves que amb el salari que cobren, pràcticament el 80% o el 90% del salari l'haurien de dedicar a pagar un pis de lloguer amb la qual cosa no poden fer aquest pas", afegeix.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: