ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Liberals i PS es presentaran a les parròquies amb una marca blanca

www.andorradifusio.ad

Liberals i Partit Socialdemòcrata presentaran les seves llistes conjuntes a les circumscripcions territorials amb una marca blanca. Ho ha anunciat el secretari general i  d'organització de la formació liberal, Gerard Estrella, que ha defensat l'entesa.

Estrella diu que Liberals té pacte tancat amb els socialdemòcrates a cinc parròquies. A Ordino continua negociant i a la Massana anirà amb bandera pròpia.

Afegeix que les llistes conjuntes a les parròquies seran amb una marca blanca. I no ha deixat clar si per algun lloc apareixeran les sigles dels partits.

A l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional, ha defensat que l'entesa a les circumscripcions parroquials pugui anar acompanyada de llistes nacionals separades. I parla de l'intent fallit que Progressistes SDP s'hi sumés: "Vam fer una proposta a SDP per anar junts, vam tenir un sí, després es va desmerèixer i no hi va haver més proposta".

Entre els temes que centraran la campanya, l'acord d'associació amb la Unió Europea. Liberalsclar que s'ha de fer valer la petitesa andorrana. "No podem dir sí a una cosa que ens resta. Hem de prendre aquestes decisions amb molta cura", ha manifestat

El polític liberal espera que no hi hagi una campanya d'atacs entre candidats i té clar que si toca governar cal complir allò que s'ha exposat al programa.

Entrevista completa al secretari general i d'organització de Liberals d'Andorra, Gerard Estrella

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: