ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Liberals "respecta la decisió" de Pallarés i els consellers generals i es manté a l'espera de la comunicació oficial

Després de l'anunci d'aquest dimarts de Judith Pal

Després de l'anunci d'aquest dimarts de Judith Pallarés i dels quatre consellers liberals d'abandonar la militància, la formació ha comunicat que els òrgans del partit no eren coneixedors fins a la roda de premsa d'aquest dimarts a la tarda de la decisió anunciada, com tampoc ho eren els comitès parroquials.

El partit afirma a través d'un comunicat que "respecta la decisió" i que només queda pendent de rebre la comunicació oficial corresponent.

Malgrat la fractura que s'ha fet tan evident aquest dimarts, des de Liberals han volgut "agrair" el recorregut conjunt que durant aquests anys el partit ha pogut dur a terme amb les persones que han anunciat que abandonen la militància, "agraint la seva contribució des dels càrrecs de responsabilitat fins a les bases".

Liberals assegura que, tot i aquesta situació, "es manté intacte el seu compromís assolit des de principis de legislatura en favor de la governabilitat i l'estabilitat del país" i, per tant, la formació "continua centrant els seus esforços" en la celebració del proper congrés del pròxim 22 de juny, així com en la preparació de les bases programàtiques del programa electoral.

Informa-imatge: Agència ANA

Comparteix: