Es licita el concurs de l'heliport, que tindrà una concessió per a 30 anys

www.andorradifusio.ad

La concessió per al disseny, la construcció i l'explotació de l'Heliport Nacional serà per a 30 anys. S'ha obert el concurs internacional per assegurar-ne la concurrència i es desenvoluparà un pla de difusió per fer-lo arribar a més de 30 empreses i operadores.

La concessió de l'Heliport Nacional serà per a 30 anys i l'espai haurà de permetre l’operació d’helicòpters de fins a 18 tipus. S'hi inclouen els més utilitzats a Europa, monomotors i bimotors.

També haurà de ser suficientment gran per permetre l’arribada i aparcament de les naus de l’Estat, així com disposar de les instal·lacions necessàries per actuar com a punt fronterer per via aèria.

Ho ha aprovat el Consell de Ministres aquest dimecres a la tarda amb la licitació d'un concurs internacional per al disseny, la construcció i l'explotació del projecte que s'ubicarà a la Caubella.

El Ministeri de Presidència, Economia i Empresa desenvoluparà un pla de difusió per donar-lo a conèixer a més de 30 empreses i operadores.

El 18 de febrer de 2022 és el darrer dia perquè els candidats presentin les ofertes.

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al consell de ministres: 

Informa: Judith Sáez 
Locució: David Domingo

 

Comparteix:

200 vols l'any per a uns 10.000 passatgers amb el bitllet més econòmic a 59 euros Salut aposta pel nou equip de ràdio oncòlegs, que estarà operatiu en les pròximes setmanes