ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La línia aèria amb Madrid s'ampliarà amb un vol més a l'hivern, probablement els dimecres

www.andorradifusio.ad

La connexió àrea amb Madrid s'ampliarà a l'hivern amb una freqüència els dimecres. També a l'hivern les instal·lacions de l'aeroport podran acollir vols nocturns. Així ho ha confirmat el director comercial d'Air Nostrum durant el Fòrum de l'Empresa Familiar.

Mes freqüències amb Madrid i noves línies a l'hivern, són les previsions d'Air Nostrum a curt termini. En principi es confirma que per a la temporada d'esquí es preveu fer un tercer vol, d'anada i tornada a la capital d'Espanya. Després de cinc mesos de funcionament, s'ha aconseguit una mitja del 75% d'ocupació, xifra que supera les previsions. A més, amb un alt percentatge de satisfacció pel que fa a la regularitat i puntualitat.

Actualment, es treballa amb possibles destinacions, com ara Lisboa i Màlaga. Tot i que Palma de Mallorca és la que té més opcions.

També a l'hivern, les instal·lacions estaran preparades per acollir vols nocturns. Precisament el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno, havia manifestat la necessitat que hi hagués vols més tard per garantir una estada més llarga dels turistes.

Quant als límits per aterrar amb altes temperatures que van obligar a desviar un vol a l'Alguaire, el director comercial d'Air Nostrum, Juan Corral, ha assegurat que eren a causa d'una normativa de l'aviació civil espanyola que no tenia en compte les possibilitats dels aparells d'última generació, com els que utilitza la companyia. Per tant, ha dit, no tornarà a passar.

Els vols, després de cinc mesos de funcionament, han aconseguit un 100% de regularitat i un 94% de puntualitat.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares 

 

 

Comparteix: