ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Liquid Dansa estrena l'espectacle infantil 'Kalu' aquest dissabte al Teatre Comunal

www.andorradifusio.ad

'Kalu' arriba al Teatre Comunal d'Andorra la Vella aquest dissabte. Un espectacle infantil en què els més menuts podran acompanyar aquest protagonista valent i somiador en un viatge ple d'emocions, fauna, animals i música.

40 minuts en què Líquid Dansa ens porta al poble de Kurdi, al sud-oest de l'Índia, per conèixer la història del Kalu. Un infant de 10 anys que ha perdut una persona molt important i emprèn un camí ple de personatges que li ensenyen els valors de la vida a partir dels coneixements del ioga.

El ballarí Xavi Pérez opina que "tots som una mica Kalu perquè tots hem d'aprendre coses, tenim valors i hem de treballar segons quins aspectes a la vida".  "Com a intèrpret, és un personatge que m'aporta molt i m'hi sento molt identificat", diu afegint que l'espectacle "és un viatge de colors, sensacions, música i emocions."

Que es potencien amb una escenografia i una música originals. Anna Garcia n'és la compositora i executora: "He triat una escala que van fer servir The Beatles en l'època en què van anar a l'Índia. Allà aquesta escala  no existeix, però ells la van utilitzar i a mi m'ha servit per anar amb l'imaginari cap a aquelles terres llunyanes".

L'equip va començar a treballar en aquest espectacle infantil a finals d'abril i l'estrena aquest dissabte en doble sessió al Teatre Comunal d'Andorra la Vella. Ara bé, insisteix que és interessant per a totes les edats tant per les sensacions com pel missatge que transmet.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: