Líquid Dansa estrena ON/OFF, un espectacle no apte per a fotosensibles 

www.andorradifusio.ad

Liquid Dansa estrena ON/OFF, un espectacle que juga amb l'impacte de la llum sobre la dansa enmig de la foscor, una representació que avisen que no és apte per a persones sensibles a la llum intensa. 

Líquid Dansa assaja amb llum de dia un espectacle on li falta l'element sorpresa, l'impacte de la llum estroboscòpica que, amb contrast amb la foscor, convertirà la dansa en un moviment intermitent. Un espectacle que neix després de fer diferents proves, per descobrir com incideix la llum sobre els cossos, tal com explica Mònica Vega. "Vam agafar una llanterna i vam començar a investigar sobre la bellesa que es crea al fer la llum sobre un cos o un objecte i a partir d'aquí va sorgir una creació i encara a dia d'avui que continuem investigant sobre això, les possibilitats, des d'on, contres, frontals."

Mònica Vega, Anna Frases, Pauline da Costa, Cristina Mañosas, Aina Pérez, Verònica Pérez i Dan Sampaio formen part d'un espectacle que, avisen, pot ser incòmode per a aquells que siguin sensibles a la llum. "Potser algú s'atabalarà i potser un altre dirà que està molt tranquil. Jo crec que cadascú tindrà les seves sensacions, i és que el tema de la llum i la foscor no la vivim tots iguals", afirma Frases.

ON/OFF s'estrena aquest dijous al Teatre Comunal a les 21h, on s'han convidat programadors perquè volen que l'espectacle giri el màxim possible, i divendres es farà una segona funció.

Informa: Rosa Alberch- Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: