ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El llac d'Engolasters compta des d'aquesta setmana amb un nou atractiu: el marc groc de National Geographic

www.andorradifusio.ad

Durant tot un any el llac d'Engolasters comptarà amb un nou atractiu: el típic marc groc de National Geographic de grans dimensions que pretén captar els canvis que protagonitza la natura amb el pas del temps. Un gran nombre de visitants, tant del país com turistes, s'han apropat a l'indret per gaudir de la natura, un objectiu que pren encara més sentit després del confinament.

Un gran nombre de visitants, tant del país com turistes, s'han apropat a la zona amb ganes de gaudir de la natura. Durant un any, l'indret compta amb un nou atractiu, el clàssic marc groc de National Geographic, de grans dimensions. 

El principal objectiu és retratar els canvis que fa el paisatge al llarg de les estacions i atreure els visitants perquè s'hi puguin apropar i fer-se la foto.

L'estructura, que pesa 700 quilos, està situada sobre una tarima al davant del llac i compta amb unes dimensions de quatre metres d'alçada per tres metres d'amplada.

Es tracta d'una acció que s'inclou dins de l'acord signat entre Andorra Turisme i National Geographic i que ha estat possible gràcies a la cessió gratuïta de l'espai per part de FEDA.

Diverses persones que han visitat la zona han aprofitat per fer-se una foto.

El dia assolellat i la bona temperatura han estat claus per atraure un públic sobretot familiar.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.228.11.9