ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Llargues cues dels clients a les oficines de BPA

www.andorradifusio.ad

Molts clients de BPA s´han acostat fins a les oficines de l´entitat per retirar els diners i interessar-s´hi per la situació. Els usuaris hi han trobat les limitacions imposades per l´INAF per treure imports superiors a 2.500 euros. El neguit, la por i la incertesa són els sentiments més habituals entre els que han anat al banc.

L´oficina central de BPA a l´avinguda Carlemany ha registrat tot el dia llargues cues de clients, que també s'han vist a la resta de sucursals de l'entitat. 

La majoria dels clients volia demanar informació i treure els diners. Quan eren atesos es trobaven amb la impossibilitat d´emportar-se més de 2.500 euros o de tancar el compte. Els usuaris no negaven les seves pors.

Els clients també eren informats del bloqueig dels plans d´estalvi o de la limitació a 300 euros als caixers automàtics, que no han funcionat durant tot el dia. Destacaven, a més, la lentitud dels tràmits ja que havien de ser supervisats per diverses persones. Davant el nerviosisme registrat, el Govern ha mostrat el seu suport als treballadors de BPA.

Durant la jornada, s'ha reforçat la seguretat de les entitats amb personal propi i policia de paisà. D'altra banda, l'USdA ha mostrat el seu recolzament als empleats de BPA i ha lamentat que no disposa de la informació necessària per poder tranquil·litzar les famílies afectades.

 

Informa: Ana Alamán    Imatge: Marta Paixà

Comparteix: