ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

En llibertat provisional Tomàs Gea i l'extresorer de la FAF

www.andorradifusio.ad

La Batllia ha deixat en llibertat provisional amb càrrecs, però sense condicions, l'exsecretari general de la Federació de Futbol Tomàs Gea. També ha recuperat la llibertat l'extresorer Josep Garcia, que es trobava al centre penitenciari des del maig passat.

Tomàs Gea, amb problemes de salut, es trobava en situació d'arrest domiciliari amb control monitoritzat des de juliol després d'estar uns mesos a la presó per l'operació Cautxú. Aquesta situació, però, no podia superar els quatre mesos. De fet, ja s'havia avançat que estava previst que quedés en llibertat aquest desembre. No pesa sobre ell cap mesura que restringeixi els seus moviments.

Quant a l'extresorer, que sí es trobava a la presó, també queda en llibertat provisional però amb mesures cautelars. Li retiren el passaport i haurà de presentar-se el primer dia hàbil de cada mes a la Batllia.

Gea va ingressar a la Comella el 9 de maig en el marc de l'operació Cautxú, acusat d'apropiació indeguda, administració deslleial, frau a la CASS i blanqueig de diners, les mateixes acusacions que pesen sobre Garcia. L'aleshores president, Víctor Santos, va ser posat en llibertat amb càrrecs després de declarar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

 

Comparteix:

3.210.201.170