ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els llibreters segueixen al peu del canó reivindicant el tracte directe amb els clients

www.andorradifusio.ad

La relació entre els llibres i les llibreries sempre ha estat fidel. Durant el confinament els establiments dedicats a la lectura van augmentar les seves vendes, perquè molts van decidir tornar a aficionar-se als exemplars en paper. Tot i així, aquests negocis conviuen des de fa temps amb la gran indústria de l'entreteniment digital.

Durant el confinament els llibres i la lectura es van convertir en els millors acompanyants de moltes persones que es trobaven a casa. Avui dia, però, quina és la situació a les llibreries?'

Segons els llibreters hi havia ganes de tornar a gaudir dels exemplars físics, de passejar per entorns plens de cultura i deixar-se assessorar pels experts.

En alguns casos, després de la pandèmia, la manca d'ingressos va provocar tancaments i readaptacions, ja que es tracta d'una feina que, com ells mateixos diuen, no és per fer-se ric.

Els clients són fidels i els agrada rebre un tracte de proximitat. Si tot va bé, espais com La Puça tornaran a obrir la seva botiga física aviat, esperem que sigui abans de finals d'any.

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Pere Besolí

Comparteix: