ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Llum verd del Constitucional a reprendre la intervenció d'Assegurances Generals

www.andorradifusio.ad

El Tribunal Constitucional ha donat llum verd que es reprengui la intervenció d'Assegurances Generals.

Aquesta mesura ha estat aturada uns mesos per un recurs dels propietaris que denunciaven la parcialitat de la batlle instructora. L'alt tribunal ho ha desestimat i l'empresa està més a prop del cessament total.

L'agost del 2019 l'Autoritat Financera va intervenir Assegurances Generals i, posteriorment, va presentar una sol·licitud de cessació de pagaments.

La demanda estava justificada per la impossibilitat de fer front als deutes que hi havia i "per un govern corporatiu deficient". Els propietaris van recórrer la decisió al·legant que la batlle instructora no era imparcial. El motiu és que havia tingut una relació professional feia vint anys amb l'antic advocat de la societat declarada en fallida. La justícia no va donar la raó als demandants i aquests van anar fins al Tribunal Constitucional dient que s'havien vulnerat els seus drets. L'alt tribunal ho ha negat.

Ara es podrà continuar la intervenció d'Assegurances Generals. Actualment només hi ha una estructura mínima de personal i ja no té pòlisses de clients.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.227.247.17