ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

López carrega contra el registre d'habitatges buits: "14 pisos inscrits no és fer les coses malament, és riure's de la gent"

www.andorradifusio.ad

El PS ha carregat contra el Govern per la ineficàcia del registre de pisos buits, al qual se n'han inscrit només catorze, segons va informar el ministre Jover. No entenen la voluntarietat de la taxa i lamenten l'opacitat que no ajuda a resoldre el problema del lloguer.

El president del partit, Pere López, s'ha mostrat contundent contra la taxa de pisos buits, que n'ha permès aflorar només catorze després que el registre s'hagi de fer voluntàriament.

Ha denunciat l'opacitat que hi ha en aquest sector i defensa que la inscripció no sigui voluntària sinó que estigui controlada per l'administració pública, mitjançant el registre de la propietat. Assegura que s'ha perdut el temps:

"4 anys d'anuncis, debats i pàgines als mitjans de comunicació i 14 pisos inscrits al registre. Això no és fer les coses malament, és riure's de la gent".

Els socialdemòcrates han lamentat no conèixer exactament quants pisos buits n'hi ha, circumstància que no ajuda a resoldre un dels problemes principals de la ciutadania, el preu de l'habitatge.

López ha destacat com a única notícia positiva el projecte del comú d'Escaldes-Engordany per construir habitatges de lloguer a preu reduït.

De la seva banda, el secretari d'organització, Pere Baró, ha assegurat que no els va sorprendre que el ministre portaveu titllés de populistes les seves propostes en matèria d'habitatge, perquè ja els té acostumats a actuar així.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Desirée Sala-Arxiu  RTVA

Comparteix: