ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Love of Lesbian s’estrena davant del públic andorrà en el seu moment més dolç

www.andorradifusio.ad

Després de vint anys de trajectòria, els Love of Lesbian van pujar ahir, per primer cop, a un escenari del país. La recompensa pels fans de la banda va ser un concert fet a mida, amb un repertori protagonitzat pels grans èxits que els han fet girar aquestes dues dècades.

Vint anys als escenaris donen per a molt en un grup musical. Els Love of Lesbian s’han fet grans i un senyal d’això és el seu públic, que uneix diverses generacions.

El cantant i guitarrista, Santi Balmes, destaca com "pares que estan amb els seus fills, i que potser no es parlaven des que el nen va entrar a la pubertat, tornen a tenir aquell vincle de comunicació que és la banda". "Aquesta transversalitat ens agrada", ha afegit.

Els fans andorrans de la banda barcelonina tenien ganes de gaudir d’ells a casa. S’han fet esperar, però han arribat en "un moment musicalment molt dolç", descriu Balmes. "Estem potser en un dels millors moments musicals de la banda. Les bandes quan porten vint anys generalment els hi passa el contrari. Em sembla que nosaltres hem fet com una revifalla molt curiosa".

Tot i que han versionat alguns temes en català, el seu repertori és sobretot en anglès i castellà. Balmes deixa la porta oberta a un canvi. Avança que té "un tema que hauria de ser en català, però coincideix amb l'expansió a Llationamèrica". "Suposo que al final acabarem fent una carrera al revés que el Serrat, que serà acabar en català", afirma.

El concert de Love of Lesbian ha obert la Temporada 2019 de l’Auditori Nacional. L’actuació s’emmarcava en el 25è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques amb Espanya.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: