ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Lycée obre portes per donar a conèixer l'oferta en formació professional

www.andorradifusio.ad

La formació professional és una opció de futur que progressivament suma adeptes entre els estudiants. Aquest dimarts i dimecres el Lycée Comte de Foix organitza unes jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta. Actualment es poden cursar cinc formacions diferents, en cicles de tres anys.

Andorra disposa d´una oferta variada en formació professional. Aquest dimarts els alumnes de segon del Lycée han pogut conèixer la feina dels companys que cursen estudis en alguna de les cinc branques que ofereix el centre: hostaleria, cuina, electrotècnia, gestió administrativa i comerç. D'aquestes, electrotècnica i gestió i administrativa són les que més acceptació tenen. Una vegada completat el cicle formatiu de tres anys, els alumnes disposen de diverses opcions, com continuar la formació a França, explica el professor Olivier Fajolle.

També tenen l'opció d'incorporar-se directament al mercat laboral. La demanda entre les empreses d´especialistes sorgits de l´FP és cada vegada més gran, assegura la directora adjunta Claude Chaloupy.

Dimecres a la tarda, una altra jornada de portes obertes, en aquest cas també per a les famílies, alumnes i docents fins i tot d'altres centres educatius.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Carla sales

Comparteix: