ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Majoral assegura que la pandèmia no ha compromès les inversions més immediates a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià treballa en un pressupost 2021 amb poques inversions 100% comunals però amb algunes amb participació privada. Unes inversions que no ha concretat però que hauran de ser viables, d'estar plasmades en paper i mantenir l'interès d'inversors. Quant a inversions comunals es planteja tirar endavant un centre de dia.

El comú de Sant Julià ja treballa en la redacció del pressupost per a l'any vinent i el cònsol ha marcat aquest mes de setembre perquè les conselleries presentin les propostes a Finances.

Quant a inversió el cònsol major, Josep Majoral, ha dit que sortosament les grans inversions previstes han d'anar en gran part finançades per privats, alguns dels quals han mostrat interès. Ara per ara es plasmaran sobre paper per després buscar el finançament.

No les ha concretat encara, però una podria ser l'ampliació de la universitat. Ha afegit que l'interès de privats els fa mirar la situació amb esperança.

Afegeix que venen dos anys complexos i per això creu que les actuacions que faci el comú en solitari hauran d'anar a millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Les previsions d'ingressos segurament també aniran a la baixa i tot anirà lligat, diu, a les transferències del Govern, a les taxes que recaptin aquest any o als projectes de construcció que puguin entrar.

Quant a l'endeutament, diu que el 2020 es tancarà sense superar el sostre que marca la llei però té dubtes amb vista al 2021. Per això no vol agafar compromisos que després no es puguin complir.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Xabier Moreira-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.226.241.176